KABELVÅG KLIMA KULT 2015
Kabelvåg, Lofoten 
5. - 6. juni 2015
 

Kabelvåg Klima Kult er et kulturarrangement som handler om bevisstgjøring av klimaspørsmål i form av kulturformidling. Arrangørene er en lokal kunstnergruppe som består av Inger Anne Nyaas, Bjørn Tore Stavang og Sylvia Henriksen. Miljøfesten strekker seg over 2 dager, med åpning av kunstutstilling, foredrag og musikkinnslag fredag kveld og selve folkefesten lørdag formiddag med utstilling, performance, økomarked og musikk. Kabelvåg Mikrobibliotek ble laget i forbindelse med festivalen. 

 

 

12 FALSA ARK
Kulturfabrikken, Midt-Troms museum, Kirkenes skole, Meløy kommune, Petter Dass-museet 
Juli - desember 2014

 

En samarbeidsproduksjon mellom Nordnorsk kunstnersenter og Se Kunst i Nord-Norge. 24 kunstnere er valgt ut med hvert sitt verk, et tall som igjen spiller på antall sider i det opprinnelige dokumentet. Utstillingen turneres i Nord-Norge fra juli til desember 2014. 

Kunstnerne som deltar er Elisabet Alsos Strand, Are Andreassen, Bent Aune, Ingela Birkeland, AK Dolven, Hanne Grete Einarsen, Maria Gradin, Inger Johanne Grytting, Cecilie Haaland, Vebjørg Hagene Thoe, Åse Liv Hauan, Sylvia Henriksen, Marit Ellisiv Landsend, Ragnhild Lie, Trygve Luktvasslimo, Hans Ragnar Mathisen, Inger Anne Nyaas, Ina Otzko, Hilde Skancke Pedersen, Bjørn Tore Stavang, Helle Storvik, Arvid Sveen, Johanne Seines Svendsen og Scott Thoe. 

ZÖLDÁG NEMZETKÖZI ÖKO-DESIGN FESZTIVÁL
Klebelsberg Kultúrkúria i Budapest, Ungarn 
21. november - 14. desember 2014
 

Rundt & Rundt deltar på en International utstilling av økodesign og kunsthåndverk som presenterer en rekke internasjonale miljøkunstnere fra Ungarn, Canada, New Zealand, Finland, Australia, Norge, Serbia og Romania. 

 

SOMMERUTSTILLING
Hadsel Kunstforening

Rødgården, Melbu

Juli 2014

 

Sommerutstilling under Sommer-Melbu med de fem kunstnerne Sukhi Karlsen, Hilde Betten Pedersen, Elin Rindahl Steiro, Lill-Anita O.Svendsen og Sylvia Henriksen. 

Remiks

Moteshow Tromsø

Oktober 2013

 

Redesignede kjoler og barneklær fra Rundt & Rundt Redesign blir vist fram på catwalk i Tromsø. Remida miljøpark arrangerer et show i forbindelse med konkurransen Miks og Triks, for å sette fokus på gjenbruk og redesign. 

Miks og Triks Show

Moteshow Tromsø

Juni 2012

 

I forbindelse med BYLØRDAG arrangerer Nina Erdahl et utendørs moteshow på Strandtorget ved Nerstranda i Tromsø. Det blir vist fram konkurransebidrag i forbindelse med konkurransen Miks og Triks, for å sette fokus på gjenbruk og redesign. Sylvia Henriksen er gjestedesigner.

Brukbart

KODE - Kunstmuseene i Bergen

Permanenten Kunstindustrimuseum

1. juni - 28. august 2011

 

Med utstillingen Brukbart ønsker museet å se nærmere på hvordan – og hvorfor, gjenbruk benyttes i dagens designfelt. Utstillingen viser den store variasjonen av produkter, og ser på fenomenet gjenbruk i en historisk sammenheng. Det er lagt vekt på å vise stor bredde innen feltet, fra designikoner som for lengst er innlemmet i designhistorien til gjenstander som nærmest kan gå inn i en husflidstradisjon.